Verslaving als Kans


Verslaving als kans verschijnt half november 2022

Op 18 november verschijnt ‘Verslaving als kans’ waarin verslaving wordt belicht vanuit een ander dan het gangbare perspectief. Als je op de hoogte wilt worden gehouden, laat je hiernaast je gegevens achter. Je krijgt dan bericht wanneer het boek, desgewenst gesigneerd, te bestellen is.
Over de auteur

Arold Langeveld (1966) begeleidt high performers in het omgaan met spanning, kwetsbaarheid en verslaving. Hij groeide op met twee broers met een drugsverslaving. Hij werd onder meer opgeleid door Scott Kiloby en werkte in verschillende verslavingsklinieken. In de film Alles over niets (2013) speelde hij zichzelf. Hij treedt op als spreker over non-dualiteit en verslaving.


  Uw naam (benodigd)

  Uw email (benodigd)  Jan Geurtz

  “Arold helpt al heel lang en op een heel bijzondere manier mensen bij het loslaten van hun verslaving. Dit boek is een heldere en unieke weergave van zijn unieke aanpak.”  Bram Bakker

  “Arold is de ervaringsdeskundige therapeut die in de reguliere verslavingszorg ontbreek; hij denkt anders, buiten de traditionele kaders. Daar kunnen veel mensen met een verslaving, én hun dierbaren, wat aan hebben.”  Dave Roelvink

  “Arold heeft een hoop veranderd in mijn leven. Hij heeft me met rust en liefde laten zien dat ik er mag zijn, en bracht me met diezelfde rust in actie om mijn verslaving aan te pakken. Daardoor leef ik nu mijn mooiste leven.”


  Citaten

  “Verslaving kan een prachtkans zijn tot zelfonderzoek. Als jij je verslaving als een avontuur aanvaardt om jezelf te leren kennen en om te leren ervaren wat om aandacht vraagt, verliezen je middelen hun functie. Je aandacht wordt niet meer opgeëist  door je verlangen naar de nooduitgang.”

  “Eens verslaafd, altijd verslaafd.”
  Wat een onzin! De functie van deze gedachte is om altijd bang te blijven voor de zogenaamde verslaafde in jou. Het is echter de angst voor ‘jezelf in de toekomst’ die het gebruik laat voortduren. Als je nu vreest voor wat je later zal doen, ervaar je daar direct spanning door. 

  Als je aan het eind van dit boek overweegt om afscheid te nemen van beperkende ideeën over je leven en over de zelfbeelden die er in zijn ontstaan, is het goed te weten dat je daar niets bij gebeuren kan. Je kunt hierbij denken aan een slang. De tekening op zijn huid is uniek, er is geen slang hetzelfde.


  Dit moment is alles wat er is.
  Alles gaat daarin vanzelf.
  Ook jij.