Werken met Nondualiteit
6 ochtenden

Online: 11 en 12 maart/19 maart/ 2 en 16 april 2021

Live: 30 april 2021 in Utrecht


Een unieke leergang in 6 ochtenden speciaal voor coaches, psychologen, therapeuten, trainers, counselors, etc. die (verder) willen kennismaken met nondualiteit. Met Werken met Nondualiteit komen we met een kleine groep online en eenmaal live bij elkaar om samen te ontdekken wat nondualiteit voor jouzelf en degenen die je begeleidt kan betekenen. De sessies duren 2,5 uur en zijn zo ingericht dat je hoofd fris blijft en je hart er warm van wordt. Middels interactie, oefening en en zelfonderzoek bekijken we op speelse wijze wat nondualiteit je te bieden… of misschien wel af te nemen heeft.

Docent: Arold Langeveld

Alle informatie vind je hier: Werken met NondualiteitJaaropleiding tot Gecertificeerd Presentatiecoach en Presentatietrainer 2021:
27 en 28 mei/ 10 en 11 juni/1 en 2 juli/ 9, 10, 21 sept. en 6 okt./
4 tot 6 Masterclasses in 2021

14 tot 16 dagen en 3 online meetings
Locatie: Fort aan de Klop in Utrecht


Kwetsbaarheid als kracht is de essentie in de Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach & Trainer
In de unieke School voor Presentatiecoaching ontwikkel je eerst coachingsvaardigheden gericht op 1-op-1 coachen bij presenteren. Met een unieke methode en veel ‘doen’ krijg je inzicht en ervaring in de mogelijkheden om je coachee of collega boeiend, ontspannen en professioneel te laten presenteren. Daarna leer je hoe je de methode, de inzichten en je praktijkervaring vertaalt naar het geven van presentatietrainingen aan groepen. Verschillende topdocenten uit de praktijk waaronder Roeland Kooijmans, Arold Langeveld, Arie Rustenburg en Milou Dijkman.
Alle info op www.schoolvoorpresentatiecoaching.nl

Deelnemers en docenten spreken over de Opleiding tot Presentatiecoach