Deze ‘inspiratietegels’ zijn er voor jou en om weer door te geven. Doe ermee wat je wilt; sleep ze naar je bureaublad, mail ze of deel ze op sociale media.


Media

De les van stress.jpegIn het advaitamagazine Inzicht praat Arold Langeveld met Marnix Pauwels over Zelfonderzoek. Wat is dat ‘zelf’? Is het te verbeteren? Bestaat het überhaupt?
Lees het hier online.


 Aan ‘Alles over Niets’, het boek en de film die al voor vele mensen nondualiteit toegankelijk en begrijpelijk heeft gemaakt, heeft Arold bijgedragen. In het boek heeft hij ‘Onstpan, niets is onder controle!’ geschreven in de film speelt hij een sleutelrol als zichzelf. De film is nu gratis te bekijken! De Nederlandse versie zonder ondertiteling vind je hier: Alles over Niets


Het artikel van Arold in het magazine RED over ‘Van-Zelf-sprekend Presenteren’ heeft veel mensen geïnspireerd. Klik op de foto om het te lezen.


Joan-AroldArold had een dialoog met Joan Tollifson over Nondualiteit en Verslaving. De dialoog is gepubliceerd in het magazine ‘Inzicht’ dat helemaal in het teken stond van Verslaving. Dit nummer is te bestellen via www.inzicht.org De dialoog is hier online beschikbaar. Een printversie vind je hier.


Zoe-AroldZoe Joncheere en Arold spraken voor Inzicht over ‘Doen en niet-Doen’. Het artikel ‘Het schaakspel dat zichzelf speelt’ staat nu online:
Het Schaakspel dat zichzelf speelt