Dit moment is alles wat er is.
Alles gaat daarin vanzelf.
Ook jij.Alheel helpt je herinneren aan wie je werkelijk bent.


Counseling

Counseling vanuit nondualiteit (of ‘advaita’) biedt bevrijding bij alle vragen, situaties en uitdagingen die in je privé- en/of professionele leven op je pad kunnen komen. Wanneer waarnemen, ervaren en weten samenkomen, ontstaat er ruimte voor inzicht en moeiteloze ontwikkeling.

Alheel kijkt vanuit een mindfullnes-gebaseerde benadering naar ‘wie je nu werkelijk bent’ in plaats van naar ‘wie je van jezelf zou moeten zijn’. Groei is ‘meer van jezelf worden’.
Je echt- en kwetsbaarheid mag worden ervaren als je grootste kracht. Wanneer je de waarheid (her)ontdekt dat je precies goed bent zoals je bent, komt de gewenste verandering vanzelf.

Alheel werkt vanuit nondualiteit, een eeuwenoud gedachtengoed dat door de hedendaagse neurowetenschap wordt ondersteund. Het is een uitnodiging om niet langer te vechten met gebeurtenissen, gedachten, gevoelens en gedrag. Identificatie met een illusoir ‘ik’ die ze creëert en moet controleren zorgt voor verkramping. Als dit inzicht wordt ervaren laten gepieker, schuld, schaamte en frustratie vanzelf los.

  • “We zijn het gelukkigst op de momenten dat we niet streven naar iets anders dan dat er is.”
  • “We zijn het gelukkigst op de momenten dat we niet streven naar iets anders dan dat er is.”
  • “We zijn het gelukkigst op de momenten dat we niet streven naar iets anders dan dat er is.”
  • “We zijn het gelukkigst op de momenten dat we niet streven naar iets anders dan dat er is.”
HIER STAAT EEN PULLQUOTE

Nieuws

kampvuur002Het advaitaweekend met Pinksteren gaat bijna van start (23-25 mei 2015) met maar liefst 40 deelnemers. Als je er een volgende keer bij wilt zijn, kijk je in de Agenda en schrijf je je meteen in om het niet te hoeven missen.


m4Goed nieuws voor wie wil werken met nondualiteit! In september start de 6-daagse leergang met o.a. mindfullnes, lezing, dialoog, yoga en natuur. Heerlijke boslocatie. Uniek en vreugdevol programma! Kijk op Werken met Nondualiteit voor alle informatie.team2Presenteren kan een kwetsbaar en onzeker ‘ik’ oproepen. Het Speaking Happens team laat je op unieke wijze ervaren om zonder dat ‘ik’ van-zelf-sprekend te presenteren; ontspannen, boeiend en professioneel. www.speakinghappens.nl


WendyAroldWendy van Dijk lanceerde haar ‘Zoektocht naar Geluk’ middels een magazine en wendyonline.nl . Arold heeft een vaste column en op de website komen gesprekken tussen Wendy en hem. Lees hier zijn ‘Een gelukkig nieuw nu!‘ uit het eerste nummer.groepsfoto_1Presentatiecoaching is een fascinerend vak waarbij je een spreker o.a. leert zichzelf te zijn voor een groep. De methode met oordeelloosheid als basis, leert je in de 6-daagse Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach. Nu nog plaats in de najaarsleergang die start in september ’15!


Gabor-AroldArold had een publieke dialoog over verslaving met schrijver Dr. Gabor Mate op de Science and Nonduality Conferentie in San José in Californië. De lezing is inmiddels wereldwijd door vele duizenden mensen bekeken. Nu online!Meetings, Weekends en Retreats

De inhoud van onze meetings, weekends en retreats ontstaat ter plekke in contact met de deelnemers. Binnen een thema kijken we naar wat zich vanzelf aandient aan vragen, inzichten en antwoorden. Er is alle ruimte voor dialoog. Ontspanning door overgave aan het hier en nu is waar we ons voor openstellen.
De weekends zijn in een bosrijke omgeving in Nederland of België. De retreats vinden plaats op een zonnige locatie zoals Portugal, Griekenland, Brazilië en Thailand. In het vrij-blijvende programma zit o.a. yoga, meetings, stembevrijding, dansen, wandelen en een beetje gedachteloos voor je uit staren.